Sig noget til jeres organisation!

Til medlemmer af DI og til medlemmer af Dansk Erhverv.

Jeg vil hermed på det kraftigste opfordre medlemmerne af ovennævnte store organisationer til at stille krav til dem. De er til for at tjene deres medlemsvirksomheder på den bedste og den skarpeste måde.

Her behøver man ikke pædagoger, men folk der oprigtigt hver eneste dag fra morgen til aften kæmper for jeres interesser.

Vi er i Danmark stadig et brandbeskattet land med høje skatter og afgifter og alle mulige og umulige gebyrer. Der er så mange vanvittige administrative byrder, men alt går op i snak, og der bliver fabrikeret den ene rapport efter den anden, der aldrig bliver brugt til noget som helst.

Det seneste, hele hylekoret har beskæftiget sig med, er USA's præsident Donald Trump. Hvad var det lige, han sagde der? Hvad betød det? Vil manden blokere for handelsaftalerne? Er manden blevet gal? Det er nok meget sundt med en, der rusker hele parnasset grundigt, for det lader til, at vi er gået totalt ind i soveland og kaster al skyld på Trump.

Medlemmerne skal plejes Populisme skal der tales om, og hvordan går det mon med valget i Tyskland, Frankrig og Holland? Det må tiden vise, men i stedet for at bruge al tiden på at spå var det måske en god idé at tage fat på Danmarks udfordringer, for der er ikke sket forbedringer for dem ude i virksomhederne. Men hvor er erhvervslivets organisationer? I stedet for at tale om hvad alle de andre går og finder på, så se at komme i gang med at pleje jeres egne medlemmer, så der også er nogle virksomheder i morgen. Erhvervslivet skal ikke lave alle mulige krumspring, men blive lige her, hvor vi så gerne vil have det.

Frem for at jagte den næste statsstøtte i form af tilskud til grøn energi, en offentligt betalt multiarena, tilskud til at ansætte en ledig eller hvad organisationerne rådgiver virksomhederne til, så de også kan komme på offentlig støtte, skal der fjernes støtte og skatter, så virksomhederne kan klare sig selv.

Medlemmer i de store organisationer betaler millioner af kroner for at lønne alle de mange ansatte og store glashuse og palæer. De er snart større end fagbevægelsens palæer, men de kan ikke som tidligere LO-formand Thomas Nielsen sige: »Vi har sejret ad helvede til.« Kampen for erhvervslivet er i øjenhøjde og skal være synlig hver dag, og den skal kæmpes af folk, der tør tage ulden ud af munden og tage hele kampen for at få skatter og afgifter og byrder ned, så erhvervslivet kan konkurrere.

Det er snart på tide, at vi ser handling, for der er intet nyt under solen. Soveland er rykket helt ind bag de tykke mure til stor skade for de betalende medlemmer.

Råb op virksomheder, for det er jer, der betaler festen.